101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint

3.995 DKK

Kaare Klint var elev af arkitekt Carl Petersen og af faderen, PV Jensen Klint, som han efterfulgte som Grundtvigskirkens arkitekt. Kaare Klint tegnede selv inventaret til LE KLINTs butik i Store Kirkestræde, og han leverede tegninger til bl.a.

Varenummer (SKU): 5703387101401 Kategorier: , , , Tag:

101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint

Le Klint, 101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint, Frugtlygte Serien

Med en ikonisk designerskabt Frugtlygte Serien får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Le Klint 101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Frugtlygte Serien, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Le Klint 101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Frugtlygte Serien

Når du skal vælge en Frugtlygte Serien, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Frugtlygte Serien, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Le Klint 101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Le Klint 101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint – et stilmæssigt statement

Med en Le Klint 101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Frugtlygte Serien.

Så vælg med hjertet, og bestil din Le Klint 101 Large frugtlygte Pendel – Le Klint i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.