2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos

Gino Sarfatti var en italiensk designer, der blev født i Venedig i 1912 og døde i 1985. Det var efter at han flyttede til Milano, at han begyndte at arbejde med belysning. Han havde en stor betydning for Italiens industrielle designhist

Varenummer (SKU): 8059607012352 Kategorier: , , Tag:

Flos, 2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos, FLOS

Med en ikonisk designerskabt FLOS får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Flos 2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig FLOS, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Flos 2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste FLOS

Når du skal vælge en FLOS, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en FLOS, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Flos 2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Flos 2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos – et stilmæssigt statement

Med en Flos 2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en FLOS.

Så vælg med hjertet, og bestil din Flos 2097/18 Lysekrone Mat Sort – Flos i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]