224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint

4.295 DKK

Erik Hansen designede i 1952 den første “Sax lampe” for LE KLINT. Den klassiske skærm i smuk forening med naturens træsorter er for mange synonym med LE KLINT. “Sax lampen” er igennem årene produceret

Varenummer (SKU): 5703387932418 Kategorier: , Tag:

224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint

Le Klint, 224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint, Designere

Med en ikonisk designerskabt Designere får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Le Klint 224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Designere, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Le Klint 224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Designere

Når du skal vælge en Designere, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Designere, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Le Klint 224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Le Klint 224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint – et stilmæssigt statement

Med en Le Klint 224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Designere.

Så vælg med hjertet, og bestil din Le Klint 224 Saxlampe Lys Eg – Le Klint i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.