320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint

Designteamet Harrit-Sørensen + Samson, som består af Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson, er alle uddannet på Danmarks Designskole i 1991 og har fulgtes ad siden første studieår. De 3 designere har sam

Varenummer (SKU): 5703387032040 Kategorier: , , Tag:

Le Klint, 320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint, Le Klint

Med en ikonisk designerskabt Le Klint får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Le Klint 320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Le Klint, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Le Klint 320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Le Klint

Når du skal vælge en Le Klint, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Le Klint, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Le Klint 320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Le Klint 320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint – et stilmæssigt statement

Med en Le Klint 320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Le Klint.

Så vælg med hjertet, og bestil din Le Klint 320 Snowdrop Bordlampe – Le Klint i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]