Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen

5.495 DKK

Den danske designer Mads Odgård er født i 1960 og er en ledende figur i den nye generation af internationale designere. Han er minimalist, og vil som regel hellere trække fra end tilføje. Siden 1988 har hans designstudie fokusere

Varenummer (SKU): 5703411585023 Kategorier: , Tag:

Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen

Louis Poulsen, Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen, Rum

Med en ikonisk designerskabt Rum får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Louis Poulsen Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Rum, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Louis Poulsen Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Rum

Når du skal vælge en Rum, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Rum, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Louis Poulsen Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Louis Poulsen Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen – et stilmæssigt statement

Med en Louis Poulsen Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Rum.

Så vælg med hjertet, og bestil din Louis Poulsen Above Pendel Hvid Ø550 – Louis Poulsen i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.