Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP

Francesco Paretti er født Terni, og i uddannet i industrielt design fra University of La Sapienza i Rom. Francesco Paretti har fungeret som designkonsulent for mange store virksomheder, hvor han har designet produkter enten selvstændigt

Varenummer (SKU): 8024727038599 Kategorier: , Tag:

SLAMP, Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP, Designere

Med en ikonisk designerskabt Designere får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

SLAMP Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Designere, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en SLAMP Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Designere

Når du skal vælge en Designere, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Designere, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som SLAMP Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

SLAMP Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP – et stilmæssigt statement

Med en SLAMP Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Designere.

Så vælg med hjertet, og bestil din SLAMP Bach Gulvlampe XXL Hvid SLAMP i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]