Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint

Markus Johansson er uddannet fra HDK (Skole for Design og Håndværk) i Göteborg 2011. Hans tegnestue ligger i centrum af Göteborg, hvor han arbejder med udvikling og design indenfor områderne produkt- og møbeldesign,

Varenummer (SKU): 5703387336018 Kategorier: , , Tag:

Le Klint, Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint, Le Klint

Med en ikonisk designerskabt Le Klint får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Le Klint Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Le Klint, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Le Klint Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Le Klint

Når du skal vælge en Le Klint, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Le Klint, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Le Klint Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Le Klint Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint – et stilmæssigt statement

Med en Le Klint Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Le Klint.

Så vælg med hjertet, og bestil din Le Klint Carronade Gulvlampe Sort – Le Klint i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]