Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP

5.575 DKK

Adriano Rachele er født i 1984. Efter en uddannelse i industriel design, begyndte Adriano sin professionelle karriere hos SLAMP, hvor han stadig er meget vellykket i dag.
Rachele mener, at design skal besidde sjæl, der udtrykker poesi og følelser

Varenummer (SKU): 8024727068848 Kategorier: , Tag:

SLAMP, Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP, Adriano Rachele

Med en ikonisk designerskabt Adriano Rachele får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

SLAMP Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Adriano Rachele, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en SLAMP Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Adriano Rachele

Når du skal vælge en Adriano Rachele, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Adriano Rachele, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som SLAMP Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

SLAMP Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP – et stilmæssigt statement

Med en SLAMP Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Adriano Rachele.

Så vælg med hjertet, og bestil din SLAMP Clizia Loftlampe L Prisme/ Fume SLAMP i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.