Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI

4.595 DKK

Greta Magnusson Grossman (1906-1999) var meget populær I bade Europa og Nordamerika. Hun opnåede masser af anerkendelse med sit design til bade virksomheder og private hjem. I 1940 flyttede hun til USA, hvor hun slog sig ned i Los Angeles. Hun

Varenummer (SKU): 5710902040473 Kategorier: , Tag:

Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI

Gubi, Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI, Designere

Med en ikonisk designerskabt Designere får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Gubi Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Designere, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Gubi Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Designere

Når du skal vælge en Designere, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Designere, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Gubi Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Gubi Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI – et stilmæssigt statement

Med en Gubi Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Designere.

Så vælg med hjertet, og bestil din Gubi Cobra Gulvlampe Vintage Rød – GUBI i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.