Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen

Shoichi Uchiyama (1947-) blev uddannet designer ved YMCA instituttet i Tokyo i 1972. Fra 1972 – 1977 arbejdede han for Yamagiwa Corporation, hvorefter han startede egen tegnestue i 1977. Shoichi Uchiyama har i samarbejde med Louis Poulsen udvik

Varenummer (SKU): 5703411933121 Kategorier: , , , Tag:

Louis Poulsen, Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen, Enigma Serien

Med en ikonisk designerskabt Enigma Serien får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Louis Poulsen Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Enigma Serien, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Louis Poulsen Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Enigma Serien

Når du skal vælge en Enigma Serien, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Enigma Serien, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Louis Poulsen Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Louis Poulsen Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen – et stilmæssigt statement

Med en Louis Poulsen Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Enigma Serien.

Så vælg med hjertet, og bestil din Louis Poulsen Enigma 825 Sort Pendel LED 3000K – Louis Poulsen i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]