Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen

4.995 DKK

Christian Dell (1893-1974) var en tysk designer med en baggrund som sølvsmed, hvilket er med til at forklare den sans for detaljer, der findes i hans arbejde. Han arbejdede som formand på Bauhaus’ metalværksted i Weimar fra 1922 t

Varenummer (SKU): 5702377209080 Kategorier: , Tag:

Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen

Fritz Hansen, Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen, Guldlamper

Med en ikonisk designerskabt Guldlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Guldlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Guldlamper

Når du skal vælge en Guldlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Guldlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Guldlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen Kaiser Idell 6631-T Luksus Bordlampe Messing – Fritz Hansen i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.