Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng

8.995 DKK

Kaare Klint var elev af arkitekt Carl Petersen og af faderen, PV Jensen Klint, som han efterfulgte som Grundtvigskirkens arkitekt. Kaare Klint tegnede selv inventaret til LE KLINTs butik i Store Kirkestræde, og han leverede

Varenummer (SKU): 5703387101012 Kategorier: , Tag:

Le Klint, Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng, Rum

Med en ikonisk designerskabt Rum får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Le Klint Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Rum, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Le Klint Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Rum

Når du skal vælge en Rum, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Rum, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Le Klint Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Le Klint Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng – et stilmæssigt statement

Med en Le Klint Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Rum.

Så vælg med hjertet, og bestil din Le Klint Le Klint 101 XL Pendel m. kobber ophæng i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.