Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning

5.380 DKK

Seppo Koho er født i Finland. Han er uddannet arkitekt, og har studeret på University of Industrial Arts i Helsingfors samt Tampere University of Technology. Secto Design lampeserien, som Seppo Koho er manden bag, omfatter pendler, v&ael

Varenummer (SKU): 6430053140929 Kategorier: , Tag:

Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning

Secto Design, Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning, Designere

Med en ikonisk designerskabt Designere får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Secto Design Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Designere, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Secto Design Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Designere

Når du skal vælge en Designere, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Designere, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Secto Design Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Secto Design Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning – et stilmæssigt statement

Med en Secto Design Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Designere.

Så vælg med hjertet, og bestil din Secto Design Octo 4241 Mini Pendel Sort – 1,5 m ledning i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.