Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala

kr. 1.191,00
kr. 1.490,00
Tala Alumina Bordlampe Sort M. Sphere IV
kr. 1.490,00
Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV - Tala
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TalaEAN: 5060400157587 Varenummer (SKU): 5260001732148802 Kategori:

Beskrivelse

Design
Tala
Koncept
Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV er en sofistikeret lille lampe, der udover at være en fantastisk bordlampe også kan monteres på væggen. Den store runde knap på lampens basen, passer perfekt til det simple og rene formsprog.

Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala – et stilmæssigt statement

Med en Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV – Tala i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 1.191,00
kr. 1.490,00
Tala Alumina Bordlampe Sort M. Sphere IV
kr. 1.490,00
Alumina Bordlampe Charcoal w/Sphere IV - Tala
* Priser ex levering.