Tilbud

Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre

Type 75 Bordlampe Silver Lustre er en æstetisk og funktionel lampe, der giver en skånsom men stilsikker belysning i alle rum. Den er designet af George Carwardine for Anglepoise og er blandt de mest populære lamper i verden. Denne bordlampe har en flot sølv luster finish, der passer til ethvert interiør. Den har en let og komfortabel balance og er udstyret med et justerbart armatur, der gør det let at justere belysningen præcist, som du ønsker. Denne stilfulde lampe er den perfekte løsning for kontoret, stuen, køkkenet eller soveværelset. Den er professionel og alsidig, og vil være et elegant og smukt tilskud til ethvert rum.

DKK kr. 2.016,96
kr. 2.241,37
Anglepoise Type 75 bordlampe sølvglans
DKK kr. 2.017,00
kr. 2.165,00
Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre
4.5
DKK kr. 2.290,00
kr. 2.290,00
Anglepoise Skrivbordlampe Type 75, Udførelse Bordfod, Färg Silver Lustre
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AnglepoiseEAN: 5019644325733 Varenummer (SKU): 1031900196490633 Kategori:

Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre – et stilmæssigt statement

Med en Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Anglepoise Type 75 Bordlampe Silver Lustre i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5019644325733