Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns

kr. 899,00
By Rydéns Bazar MINI Væglampe-Hvid
kr. 1.015,00
Bazar Mini Væglampe Sandhvid - ByRydéns
kr. 1.015,00
Bazar Mini Væglampe Sandhvid - By Rydéns
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: By RydénsEAN: 7391741001344 Varenummer (SKU): 5260000585786725 Kategori:

Beskrivelse

Design
By Rydéns
Koncept
Bazar Mini Væglampe Sandhvid er en karakteristisk og fantastisk væglampe, der med en fleksible arm, kan justeres på flere forskellige måder. Med inspiration fra de industrielle lamper, har lampen fået et flot og retro udtryk.

Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns – et stilmæssigt statement

Med en Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Bazar Mini Væglampe Sandhvid – By Rydéns i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 899,00
By Rydéns Bazar MINI Væglampe-Hvid
kr. 1.015,00
Bazar Mini Væglampe Sandhvid - ByRydéns
kr. 1.015,00
Bazar Mini Væglampe Sandhvid - By Rydéns
* Priser ex levering.