Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt

kr. 219,00
Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black - Avolt
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AvoltEAN: 7350103840281 Varenummer (SKU): 5260000875132263 Kategori:

Beskrivelse

Avolt gjorde sig bemærkede da de skabte deres ikoniske stikdåse Square 1 i krigen mod grimme og upraktiske kabler, forlængerledninger og stikdåser – og nu er de svenske designere tilbage med endnu et elegant stykke design til dine elektroniske behov.

Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt, USB-lamper

Med en ikonisk designerskabt USB-lamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig USB-lamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste USB-lamper

Når du skal vælge en USB-lamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en USB-lamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt – et stilmæssigt statement

Med en Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en USB-lamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black – Avolt i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 219,00
Cable 1 USB A 1,8m Stockholm Black - Avolt
* Priser ex levering.