Tilbud

Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing

Oplev det enestående design af CPH Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing. Denne smukke lampe er designet af den anerkendte arkitekt Tom Stepp tilbage i 1979 og har siden da været en af de mest populære klassikere inden for belysning. Den justerbare lampehoved og afbryder giver et smukt og blændfrit lys, som er behageligt for øjet. Med sin moderne og stilrene form udsender den et vedvarende lys, der passer perfekt ind ind i ethvert rum. Få dit hjem til at skinne med CPH Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing.

DKK kr. 2.470,00
kr. 3.800,00
Cph Lighting - Oblique Bordlampe Flint Grå/Messing
5
DKK kr. 2.612,00
kr. 3.800,00
Oblique Bordlampe Messing, flintgrå
5
DKK kr. 2.612,00
kr. 2.612,00
CPH Lighting Oblique Bordlampe H: 58 cm - Messing/Flintgrå
DKK kr. 2.850,00
kr. 3.800,00
Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing
4.5
DKK kr. 3.800,00
OBLIQUE BORDLAMPE MESSING FLINTGRÅ
DKK kr. 3.800,00
Oblique Messing Bordlampe Flintgrå - CPH Lighting
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cph LightingEAN: 5708432441563 Varenummer (SKU): 1031900197744009 Kategori:

Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing – et stilmæssigt statement

Med en Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Cph Lighting Oblique Bordlampe Flint grå/Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5708432441563