Tilbud

Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn

Denne CPH Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn er en moderne klassiker. Denne lampe har et justerbart lampehoved og en afbryder, så du kan styre lysstyrken efter dine behov. Udformet med et blændfri og læsevenligt lys, er denne bordlampe den perfekte tilføjelse til stuen eller soveværelset. Udformet med en oliven grøn finish, der vil give dit hjem et pust af moderne stil.

DKK kr. 2.285,00
kr. 3.300,00
Oblique Bordlampe, olivengrøn
5
DKK kr. 2.285,00
kr. 3.300,00
Cph Lighting - Oblique Bordlampe Olivengrøn
5
DKK kr. 2.285,00
kr. 2.285,00
CPH Lighting Oblique Bordlampe H: 58 cm - Krom/Olivengrøn
DKK kr. 2.475,00
kr. 3.300,00
Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn
4.5
DKK kr. 3.300,00
OBLIQUE BORDLAMPE OLIVENGRØN
DKK kr. 3.300,00
Oblique Olivengrøn Bordlampe - CPH Lighting
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cph LightingEAN: 5708432441549 Varenummer (SKU): 1031900197744007 Kategori:

Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn – et stilmæssigt statement

Med en Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Cph Lighting Oblique Bordlampe Oliven Grøn i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5708432441549