Dftp Angle klemmelampe – sort

Den minimalistiske “Angle” klemmelampe fra Design For The People giver en professionel belysning, der passer perfekt til kontor eller studie. Denne lampe har et industrielt look samtidig med, at den giver dig mulighed for at justere retningen af lyset. Den giver dit rum et professionelt udtryk og er derfor et perfekt valg.

DKK kr. 390,00
kr. 390,00
Angle Clamp lamp (Sort)
DKK kr. 479,00
kr. 600,00
Angle klemspot, sort
5
DKK kr. 479,00
kr. 479,00
Design For The People Angle Klemspot - Sort
DKK kr. 599,00
Design For The People - Angle klemspot - sort
4.5
DKK kr. 599,00
Dftp Angle klemmelampe - sort
4.5
DKK kr. 599,95
Angle Klemspot Sort - Design For The People
5
DKK kr. 599,95
kr. 599,95
DFTP - Angle Klemmelampe Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Design for the peopleEAN: 5704924010217 Varenummer (SKU): 5546700685292063 Kategori:

Dftp Angle klemmelampe – sort, Klemmelamper

Med en ikonisk designerskabt Klemmelamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Dftp Angle klemmelampe – sort er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Klemmelamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Dftp Angle klemmelampe – sort er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Klemmelamper

Når du skal vælge en Klemmelamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Klemmelamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Dftp Angle klemmelampe – sort – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Dftp Angle klemmelampe – sort – et stilmæssigt statement

Med en Dftp Angle klemmelampe – sort fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Klemmelamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Dftp Angle klemmelampe – sort i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

Design for the people

EAN

5704924010217