E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan

kr. 2.234,00
E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid - Luceplan
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Luceplan Varenummer (SKU): 5260000631620447 Kategori:

Beskrivelse

Design
Habits Studio for Luceplan
Koncept
E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid er en simpel cylinderformet lampe, med en lækker finish og et moderne design. Den forsænkede lyskilde giver et direkte fokuseret lys, øger afskærmningsvinklen og lyskomforten.

E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan – et stilmæssigt statement

Med en E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid – Luceplan i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 2.234,00
E04 Væglampe Ø7 Mat Hvid - Luceplan
* Priser ex levering.