Eglo A Salobrena panel

DKK kr. 883,00
EGLO SALOBRENA-A LOFT 3600LM INKL. FJERNB. 100X1195 HVID
DKK kr. 903,83
EGLO Salobrena Access Loftampe 30W 100x1195 mm Med Dimtone I Hvid
4.5
DKK kr. 913,00
Eglo A Salobrena LED panel, hvid
DKK kr. 989,00
Eglo Salobrena-A LED panel i hvid
DKK kr. 1.105,00
Eglo A Salobrena panel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EgloEAN: 9002759982065 Varenummer (SKU): 5546701417860711 Kategori:

Eglo A Salobrena panel, LED lysbånd & -paneler

Med en ikonisk designerskabt LED lysbånd & -paneler får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Eglo A Salobrena panel er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig LED lysbånd & -paneler, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Eglo A Salobrena panel er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste LED lysbånd & -paneler

Når du skal vælge en LED lysbånd & -paneler, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en LED lysbånd & -paneler, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Eglo A Salobrena panel – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Eglo A Salobrena panel – et stilmæssigt statement

Med en Eglo A Salobrena panel fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en LED lysbånd & -paneler.

Så vælg med hjertet, og bestil din Eglo A Salobrena panel i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

9002759982065