Evita Væglampe Red – Kundalini

kr. 2.890,00
Evita Væglampe Red - Kundalini
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KundaliniEAN: 8015086001768 Varenummer (SKU): 5260000833482277 Kategori:

Beskrivelse

Design
AquiliAlberg for Kundalini
Evita Væglampe Red er en herlig kreation af den schweiziske designduo AquiliAlberg for italienske Kundalini. Den buede form får lampen til at ligne en kjole, der omslutter en feminin figur med særlig magisk karakter.

Evita Væglampe Red – Kundalini, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Evita Væglampe Red – Kundalini er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Evita Væglampe Red – Kundalini er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Evita Væglampe Red – Kundalini – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Evita Væglampe Red – Kundalini – et stilmæssigt statement

Med en Evita Væglampe Red – Kundalini fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Evita Væglampe Red – Kundalini i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 2.890,00
Evita Væglampe Red - Kundalini
* Priser ex levering.