Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey

Det om at skabe et smukt, afslappet hjem. Denne Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey er et stilfuldt og moderne valg, der er ideel til stuer, der trænger til lidt ekstra lys. Denne lille, gold tone lampe er designet med en robust metalramme og et ægte bivokslæder for en smuk og unik udseende, der vil bringe et strejf af luksus og indbydende charme til ethvert hjem. Denne lampe er udstyret med en LED-lyskilde, der giver et smukt og varmt lys, der perfekt passer til dens stilrene og moderne design. Med sit stilfulde og tidløse udseende, vil denne Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey give en subtil, men smuk belysning til ethvert hjem.

DKK kr. 555,00
kr. 669,00
Fatboy - Flamtastique XS Oil Lamp Gold Honey ®
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FatboyEAN: 8719773045553 Varenummer (SKU): 1031900537934609 Kategori:

Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey, Bed- & havelamper

Med en ikonisk designerskabt Bed- & havelamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bed- & havelamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bed- & havelamper

Når du skal vælge en Bed- & havelamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bed- & havelamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey – et stilmæssigt statement

Med en Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bed- & havelamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fatboy Flamtastique Lanterne XS Gold Honey i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8719773045553