Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue

Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue er en moderne og elegant belysningsløsning, der er designet med en kombination af funktionalitet og æstetik. Den er perfekt som ekstra belysning i soveværelset eller som hyggelys på terrassen. Lanternen har en stilfuld isblå farve, som vil give et luksuriøst og professionelt touch til ethvert hjem. Den er udstyret med et batteridrevet lys, så du altid kan nyde dit hyggelige lys. Med Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue får du den ideelle løsning til at skabe et professionelt miljø i dit hjem.

DKK kr. 669,00
Fatboy Flamtastique Xs Olielampe Ø10,5x22,5 Cm Ice Blue - Lanterner & Marschallholdere Bomuld Isblå - 105180
DKK kr. 669,00
Fatboy Flamtastique Xs Olielampe Ø10,5x22,5 Cm Ice Blue - Lanterner & Marschallholdere Bomuld Isblå - 105180
DKK kr. 669,00
Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue
4.5
DKK kr. 669,00
Flamtastique XS olielampe fra Fatboy (Ice blue)
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FatboyEAN: 8719773045539 Varenummer (SKU): 1031900537934704 Kategori:

Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue, Bed- & havelamper

Med en ikonisk designerskabt Bed- & havelamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bed- & havelamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bed- & havelamper

Når du skal vælge en Bed- & havelamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bed- & havelamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue – et stilmæssigt statement

Med en Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bed- & havelamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fatboy Flamtastique Lanterne XS Ice Blue i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8719773045539