Tilbud

Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing

Design: Globen Lighting Koncept: Savoy fra Globen Lighting er en luksuriøs og elegant bordlampe. Det slanke messingfravet stel har tre blade, som smukt omkranser og bærer den flotte opal hvide glaskuppel. Lampen er tilgængelig i to forskellige toner, og vil tilføje et touch af elegance og stil til ethvert rum. Denne bordlampe er det perfekte supplement til din indretning og vil skabe et unikt og stilfuldt look.

DKK kr. 499,00
kr. 960,00
Globen Lighting Savoy Table Lamp Brass - Bordlamper Metal Messing - 217163
DKK kr. 499,00
Bordlampe Savoy
DKK kr. 499,00
kr. 960,00
Globen Lighting Savoy bordlampe messing
DKK kr. 649,00
kr. 899,00
Savoy table (Messing / Guld)
DKK kr. 672,00
Globen Lighting Globen Lightning Savoy bordlampe messing
4.5
DKK kr. 649,00
kr. 649,00
Bordlampe Savoy Messing
DKK kr. 672,00
kr. 960,00
Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing
4.5
DKK kr. 960,00
Globen Lighting - Bordlampe Savoy - Messing
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Globen LightingEAN: 7319432171633 Varenummer (SKU): 1031901417084492 Kategori:

Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing – et stilmæssigt statement

Med en Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Globen Lighting Savoy Bordlampe Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

7319432171633