Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique

Gulvlampe Antique er en klassisk gulvlampe designet af Halo Design Copenhagen, som kombinerer et unikt udseende, robust konstruktion og en lyskilde i form af en profesionelt blæst opalgl. Denne gulvlampe er lavet af kvalitetsmaterialer for at sikre pålidelighed og følelsen af soliditet. Dens klassiske design og varme glød vil give et stilfuldt look til alle hjem. Denne gulvlampe er nem at installere og leveres med en 1 meter lang ledning med en strømstikdåse, som gør det meget nemt at tilslutte den. Gulvlampe Antique er det perfekte valg for dem, der ønsker et æstetisk udseende kombineret med stil og funktionalitet.

DKK kr. 2.209,00
kr. 2.999,00
KJØBENHAVN GULVLAMPE - ANTIQUE BRASS
DKK kr. 2.489,00
kr. 3.319,00
Copenhagen floor lamp (Messing/guld)
DKK kr. 2.780,00
kr. 3.089,00
Halo Design Kjøbenhavn gulvlampe - messing
4.5
DKK kr. 2.999,00
Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique
4.5
DKK kr. 3.089,00
kr. 3.089,00
Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe, Messing Messing
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Halo DesignEAN: 5705639740284 Varenummer (SKU): 1031902111076711 Kategori:

Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique – et stilmæssigt statement

Med en Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Halo Design Kjøbenhavn Gulvlampe Antique i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5705639740284