Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red

Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red er designet af Joe Colombo for Karakter og er perfekt til at skabe et professionelt og hyggeligt miljø. Med en trinløs touch-lysdæmper kan du justere lysstyrken efter behov og skabe præcis den stemning, du ønsker. Det utrolige design sikrer, at denne bordlampe vil være den perfekte tilføjelse til ethvert rum. Med en kombination af æstetik og funktionalitet er Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red det ideelle valg.

DKK kr. 2.999,00
Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KarakterEAN: 5713663006283 Varenummer (SKU): 1031900917007529 Kategori:

Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red – et stilmæssigt statement

Med en Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Karakter Riscio Bordlampe Japanese Red i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5713663006283