Tilbud

Kartell Mini Planet Bordlampe Grå

Kartell Mini Planet Bordlampe Grå – designet af Tokujin Yoshioka for Kartell – er en smart og dekorativ bordlampe, der er en del af Planet-serien. Lampeskærmen har en transparant struktur med et karakteristisk ellipse-design, der giver flere refleksioner af lyset. Lampen har en grå finish, der giver et professionelt udtryk til din indretning. Denne flotte Kartell Mini Planet Bordlampe Grå er et stilfuldt og funktionelt valg til ethvert hjem.

DKK kr. 1.377,00
kr. 1.765,00
Kartell Mini Planet Bordlampe Grå
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KartellEAN: 8058967308884 Varenummer (SKU): 1031900265693822 Kategori:

Kartell Mini Planet Bordlampe Grå, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Kartell Mini Planet Bordlampe Grå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Kartell Mini Planet Bordlampe Grå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Kartell Mini Planet Bordlampe Grå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Kartell Mini Planet Bordlampe Grå – et stilmæssigt statement

Med en Kartell Mini Planet Bordlampe Grå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Kartell Mini Planet Bordlampe Grå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8058967308884