LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P

kr. 826,00
LEDVANCE TruSys Performance - skinnespot adapter 1500 5P
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LedvanceEAN: 4058075524422 Varenummer (SKU): 5546700850236465 Kategori:

Beskrivelse

Gør det muligt at tilføje op til tre valgfrie 3-fasede skinnespots i dit trunking system. Skinnespot Adapteren er 1,5 meter lang og passer direkte i TruSys Performance grundmoduler.

LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P, Skinnespots

Med en ikonisk designerskabt Skinnespots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Skinnespots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Skinnespots

Når du skal vælge en Skinnespots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Skinnespots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P – et stilmæssigt statement

Med en LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Skinnespots.

Så vælg med hjertet, og bestil din LEDVANCE TruSys Performance – skinnespot adapter 1500 5P i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 826,00
LEDVANCE TruSys Performance - skinnespot adapter 1500 5P
* Priser ex levering.