Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep

kr. 10.180,00
Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey - Astep
kr. 10.700,00
Astep Model 548 Bordlampe Mørk Messing/Grå
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AstepEAN: 5714056000406 Varenummer (SKU): 5260000275805842 Kategori:

Beskrivelse

Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep – et stilmæssigt statement

Med en Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey – Astep i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 10.180,00
Model 548 Bordlampe Dark Burnished Brass/Grey - Astep
kr. 10.700,00
Astep Model 548 Bordlampe Mørk Messing/Grå
* Priser ex levering.