Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun

Produktet Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun bruges til at kable et struktureret kabelsystem. Adaptorerne omfatter en han og to hun stik, der forbinder en patch panel og et udtag. Adaptoren er parallel, så du kan foretage opkald fra begge telefoner samtidigt. Kablet er udstyret med LED lysbånd og paneler til hurtig og nem installation og kontrol af kabler. Det er let at håndtere og kræver ikke værktøjer. Dette Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun kabel er den perfekte løsning til at oprette forbindelse til to telefoner på et 4 par kabel og er en hurtig, effektiv og pålidelig måde at bygge dit strukturerede kabelsystem på.

DKK kr. 30,00
Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lan-comEAN: 5706683030048 Varenummer (SKU): 5546701679639405 Kategori:

Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun, LED lysbånd & -paneler

Med en ikonisk designerskabt LED lysbånd & -paneler får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig LED lysbånd & -paneler, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste LED lysbånd & -paneler

Når du skal vælge en LED lysbånd & -paneler, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en LED lysbånd & -paneler, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun – et stilmæssigt statement

Med en Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en LED lysbånd & -paneler.

Så vælg med hjertet, og bestil din Modular T-Led RJ45 8 polet 1xHan+2xHun i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5706683030048