Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv

kr. 304,00
Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AndetEAN: 5709276811420 Varenummer (SKU): 5546701062246237 Kategori:

Beskrivelse

1-faset spot til en GU10 lyskilde. Den leveres med en universal adapter og har et kip led, hvor den kan kippes 90°. Derudover er den også drejbar – 355°. Spotten leveres uden lyskilde. Den fås også i hvid og sort.

Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv, Skinnespots

Med en ikonisk designerskabt Skinnespots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Skinnespots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Skinnespots

Når du skal vælge en Skinnespots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Skinnespots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv – et stilmæssigt statement

Med en Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Skinnespots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 304,00
Myras 1-faset skinnespot GU10, sølv
* Priser ex levering.