Nordlux Helva Night spejllampe – krom

Denne Nordlux Helva Night spejllampe – krom vil skabe et stilfuldt og usædvanligt lys i dit badeværelse. Den moderne væglampe har to steg i lysstyrken: professionel og behagelig. Den integrerede LED teknologi giver et klart lys uden skarpe skygger, mens IP-beskyttelsen på 44 gør lampen velegnet til badeværelser og andre våde rum. Med sin krombelægning er denne Nordlux Helva Night spejllampe – krom et elegant og tidløst valg, der vil give dit badeværelse et moderne udtryk.

DKK kr. 177,00
kr. 423,00
Nordlux Helva Night Væglampe I Krom
DKK kr. 179,00
kr. 395,00
Nordlux Helva Night Væglampe, Krom Krom
DKK kr. 179,00
kr. 395,00
Nordlux Helva Night Væglampe I Krom
DKK kr. 264,00
kr. 294,00
Nordlux Helva Night væglampe, krom
4.5
DKK kr. 274,00
Helva Night Wall (Sølvfarvet)
DKK kr. 280,00
kr. 399,95
Nordlux - Helva Night Væglampe Dim. Chrome
5
DKK kr. 318,00
kr. 318,00
Nordlux Helva Night L: 26,9 cm - Krom
DKK kr. 339,00
Nordlux Helva Night væglampe, dæmpbar, krom
DKK kr. 404,00
Nordlux Helva Night spejllampe - krom
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordluxEAN: 5704924002564 Varenummer (SKU): 5546700602128139 Kategori:

Nordlux Helva Night spejllampe – krom, Spejllamper

Med en ikonisk designerskabt Spejllamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordlux Helva Night spejllampe – krom er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejllamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordlux Helva Night spejllampe – krom er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejllamper

Når du skal vælge en Spejllamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejllamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordlux Helva Night spejllampe – krom – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordlux Helva Night spejllampe – krom – et stilmæssigt statement

Med en Nordlux Helva Night spejllampe – krom fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejllamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordlux Helva Night spejllampe – krom i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704924002564