Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål

Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål er en praktisk og stilfuld væglampe som giver et behageligt lys, der spredes ud i hele rummet. Den er specielt designet til at hænge over spejlet og giver et godt lys fremad samt ud i rummet. Med det profesionelle design, vil den passe rigtig godt ind i ethvert badeværelse. Den børstede stål finish giver et stilfuelt og moderne look. Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål giver den perfekte belysning på badeværelset.

DKK kr. 278,00
Nordlux Tangens badeværelseslampe børstet stål
4.5
DKK kr. 285,00
kr. 399,95
Nordlux - Tangens Double Væglampe Brushed Steel
4.5
DKK kr. 286,00
Nordlux Tangens dobbelt væglampe, børstet stål
4.5
DKK kr. 313,00
kr. 313,00
Nordlux Tangens Dobbelt Væglampe I Børstet Stål
DKK kr. 314,00
kr. 399,95
Nordlux Tangens Double - Badeværelse - Børstet Stål
4.5
DKK kr. 335,00
Nordlux Tangens Badeværelse - Børstet stål
4
DKK kr. 358,00
Nordlux Tangens Dobbelt væglampe, børstet stål
DKK kr. 375,00
Nordlux Tangens dobbelt væglampe i børstet stål
DKK kr. 379,00
kr. 419,00
Tangens (Børstet stål)
DKK kr. 405,00
Nordlux Tangens dobbelt spejllampe - børstet stål
4.5
DKK kr. 599,00
Nordlux Tangens dobbelt væglampe, børstet stål
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordluxEAN: 5701581120051 Varenummer (SKU): 5546700290159035 Kategori:

Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål, Spejllamper

Med en ikonisk designerskabt Spejllamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Spejllamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Spejllamper

Når du skal vælge en Spejllamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Spejllamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål – et stilmæssigt statement

Med en Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Spejllamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordlux Tangens dobbelt spejllampe – børstet stål i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5701581120051