Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu

Nordtronic Lav Profil Flex indbygningsspot med udskiftelig LED er designet så du kan opnå et professionelt lys i et udendørsområde. Spot’et har en Ø8, 3 cm diameter og er produceret med en 2700K farvetemperatur, så du får den perfekte belysning til dit miljø. Spot’et er designet med en børstet aluminiumsfinish, som giver et eksklusivt look og er perfekt til at tilføje et strejf af elegance til ethvert miljø. Med den medfølgende driver, kan du justere lysstyrken efter behov og dermed skabe det perfekte lys for dit miljø. Nordtronic Lav Profil Flex indbygningsspot med udskiftelig LED giver dig professionel belysning til dine udendørsområder!

Nordtronic - Low Profile Flexible G2, 6w 2700K (440 lumen), ø87mm, Børstet, udendørs
4
Nordtronic Low Profile Flexible G2 75 - 2700K - 440lm - inkl. driver - Brstet alu / Udendrs
4.5
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, 2700K, børstet aluminium
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot m/driver - Ø8,3/2700K/børstet alu
4.5
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot Ø8,3 m/driver, 2700K, børstet alu
Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver med 2700K i børstet aluminium
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordtronic
EAN: 5704629003194
Varenummer (SKU): 5546701240379273 Kategori:

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu, Udendørs spots

Med en ikonisk designerskabt Udendørs spots får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs spots, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs spots

Når du skal vælge en Udendørs spots, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs spots, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu – et stilmæssigt statement

Med en Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs spots.

Så vælg med hjertet, og bestil din Nordtronic Low Profile Flexible udendørs indbygningsspot med driver, Ø8,3, 2700K, børstet alu i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5704629003194