Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos

kr. 2.000,00
Romeo Babe W Væglampe Glas - Flos
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Flos Varenummer (SKU): 5260000599681764 Kategori:

Beskrivelse

Design
Philippe Starck for Flos
Koncept
Romeo Babe W Væglampe i glas fra Romeo Babe serien. En lille, transparent og effektiv lampe. Skærmen er lavet i glas som dækker en indre glasskærm.

Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos – et stilmæssigt statement

Med en Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Romeo Babe W Væglampe Glas – Flos i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

kr. 2.000,00
Romeo Babe W Væglampe Glas - Flos
* Priser ex levering.