Sense panel 495, TW, leddim

Giv dit hjem et moderne touch med Sense Panel 495, TW, LED-dim. Dette energieffektive LED-panel har en smal ramme og er ideel til at erstatte eller som et alternativ til en traditionel downlight. Det kan også monteres i grupper for et anderledes og spændende udtryk. Prismatisk diffuser giver et blændingsfri lysspredning og et naturligt lysudtryk. Med en Sense Panel 495, TW, LED-dim, vil du opnå et professionelt og energieffektivt resultat.

DKK kr. 1.799,00
Sense panel 495, TW, leddim
4.5
DKK kr. 1.799,00
Sense panel 495, TW, leddim
DKK kr. 1.799,00
Sense panel 495, TW, leddim
DKK kr. 2.294,75
SG Armaturen Sense 495 tw leddim
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SG ArmaturenEAN: 7021982123054 Varenummer (SKU): 5546701281885281 Kategori:

Sense panel 495, TW, leddim, LED lysbånd & -paneler

Med en ikonisk designerskabt LED lysbånd & -paneler får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Sense panel 495, TW, leddim er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig LED lysbånd & -paneler, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Sense panel 495, TW, leddim er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste LED lysbånd & -paneler

Når du skal vælge en LED lysbånd & -paneler, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en LED lysbånd & -paneler, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Sense panel 495, TW, leddim – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Sense panel 495, TW, leddim – et stilmæssigt statement

Med en Sense panel 495, TW, leddim fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en LED lysbånd & -paneler.

Så vælg med hjertet, og bestil din Sense panel 495, TW, leddim i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

7021982123054