Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter

Festen starter ikke, før Sirius Samson lyskæden er tændt. Sirius Samson er et udvidelsessystem, der kan forbinde op til 100 pærer, der vil give en dejlig, blød lysmængde. Denne lyskæde indeholder plads til op til 20 pærer og har en længde på 10 meter, så du kan påskønne den stilfulde belysning. Lyskæden kommer uden pærer, så du kan vælge og kombinere farverne på dine pærer efter ønske. Sirius Samson, den professionelle udendørs lyskæde, gør din fest ekstra festlig.

DKK kr. 1.689,00
Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer - 10 meter
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiriusEAN: 5707310860113 Varenummer (SKU): 5546702048037145 Kategori:

Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter, Udendørs lyskæder

Med en ikonisk designerskabt Udendørs lyskæder får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs lyskæder, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs lyskæder

Når du skal vælge en Udendørs lyskæder, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs lyskæder, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter – et stilmæssigt statement

Med en Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs lyskæder.

Så vælg med hjertet, og bestil din Sirius Samson lyskæde m/plads til 20 pærer – 10 meter i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5707310860113