SLV Pema udendørs væglampe – antracit

DKK kr. 650,00
kr. 750,00
SLV 231015 PEMA® Vægbelysning LED (RGB) EEK: F (A - G) Antracit
DKK kr. 778,75
SLV Væglampe Pema op/ned LED 4,7W 3000K 150lm, antracit
4.5
DKK kr. 953,00
SLV Pema udendørs væglampe med LED i antracit
DKK kr. 995,51
kr. 1.106,25
SLV Pema LED-væglampe, antracit
DKK kr. 1.105,00
SLV Pema udendørs væglampe - antracit
4.5
DKK kr. 1.215,00
SLV Pema udendørs LED væglampe, antracit
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SLVEAN: 4024163150668 Varenummer (SKU): 5546700600879087 Kategorier: ,

SLV Pema udendørs væglampe – antracit, Udendørs væglamper

Med en ikonisk designerskabt Udendørs væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

SLV Pema udendørs væglampe – antracit er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Udendørs væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en SLV Pema udendørs væglampe – antracit er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Udendørs væglamper

Når du skal vælge en Udendørs væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Udendørs væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som SLV Pema udendørs væglampe – antracit – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

SLV Pema udendørs væglampe – antracit – et stilmæssigt statement

Med en SLV Pema udendørs væglampe – antracit fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Udendørs væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din SLV Pema udendørs væglampe – antracit i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

Brand

SLV

EAN

4024163150668