Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal

Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal er en moderne og unik bordlampe. Den runde form og reflekterende, opaliserende yderside danner en smuk og afbalanceret kombination. Om dagen afspejler lampen sine omgivelser, nærmest som et spejl. Om aftenen afgiver lampen et behageligt lys og skaber en hyggelig stemning. Denne lille lampe er lavet af høj kvalitet og vil være en perfekt tilføjelse til ethvert hjem. Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal er det perfekte valg til dem, der ønsker en professionel og moderne bordlampe.

DKK kr. 5.168,00
Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tom DixonEAN: 5063081084326 Varenummer (SKU): 1031901602557140 Kategori:

Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal, Bordlamper

Med en ikonisk designerskabt Bordlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bordlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bordlamper

Når du skal vælge en Bordlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bordlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal – et stilmæssigt statement

Med en Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bordlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Tom Dixon Globe Fat Bordlampe Opal i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5063081084326