RA Pendel Ø40 Hvid

Piet Hein havde et talent, som har ført til en stor og meget bred produktion. En lille flig af den er belysningen, hvor grundformen er så bestandig over for tidens tand, at vi står med et design, der er hævet over modens luner og stiller sig ufor

Varenummer (SKU): 5707646604108 Kategorier: , Tag:

Piet Hein, RA Pendel Ø40 Hvid, Rum

Med en ikonisk designerskabt Rum får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Piet Hein RA Pendel Ø40 Hvid er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Rum, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Piet Hein RA Pendel Ø40 Hvid er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Rum

Når du skal vælge en Rum, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Rum, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Piet Hein RA Pendel Ø40 Hvid – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Piet Hein RA Pendel Ø40 Hvid – et stilmæssigt statement

Med en Piet Hein RA Pendel Ø40 Hvid fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Rum.

Så vælg med hjertet, og bestil din Piet Hein RA Pendel Ø40 Hvid i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]