Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI

Torsten Thorup (1944) og Claus Bonderup (1943) er begge uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. De arbejdede derefter sammen hos den danske arkitekt Henning Larsens studie i København. Thorup og Bonderup har arbejdet sammen det meste af dere

Varenummer (SKU): 5710902617835 Kategorier: , Tag:

Gubi, Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI, Bonderup og Thorup

Med en ikonisk designerskabt Bonderup og Thorup får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Gubi Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Bonderup og Thorup, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Gubi Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Bonderup og Thorup

Når du skal vælge en Bonderup og Thorup, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Bonderup og Thorup, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Gubi Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Gubi Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI – et stilmæssigt statement

Med en Gubi Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Bonderup og Thorup.

Så vælg med hjertet, og bestil din Gubi Semi Pendel Ø47 Krom – GUBI i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]