Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen

Gamfratesi består af designerne Stine Gam og Enrico Fratesi. I GamFratesis enkle design er der klare referencer til klassikerne, men i duoens hænder får designet et moderne twist, der giver et humoristisk eller overraskende præg. GamFratesi har a

Varenummer (SKU): 5702371035647 Kategorier: , Tag:

Fritz Hansen, Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen, Designere

Med en ikonisk designerskabt Designere får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Fritz Hansen Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Designere, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Fritz Hansen Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Designere

Når du skal vælge en Designere, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Designere, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Fritz Hansen Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Fritz Hansen Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen – et stilmæssigt statement

Med en Fritz Hansen Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Designere.

Så vælg med hjertet, og bestil din Fritz Hansen Suspence P2 Ø38,5 Kobber – Fritz Hansen i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

[dfrcs]