Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint

4.095 DKK

Øivind Alexander Slaatto (født 1978) er en af Danmarks lovende designere og anerkendt for sine simple og poetiske løsninger. For Øivind er naturen den vigtigste inspirationskilde. Herfra søger han at overføre egenskaber som rationalitet, logisk

Varenummer (SKU): 5703387131514 Kategorier: , Tag:

Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint

Le Klint, Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint, Rum

Med en ikonisk designerskabt Rum får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Le Klint Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Rum, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Le Klint Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Rum

Når du skal vælge en Rum, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Rum, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Le Klint Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Le Klint Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint – et stilmæssigt statement

Med en Le Klint Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Rum.

Så vælg med hjertet, og bestil din Le Klint Swirl 1 Medium Alu pendel – Le Klint i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.