The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint

3.995 DKK

Sinja Svarrer Damkjær er en dansk industriel designer. Hun blev uddannet som civilingeniør med speciale indenfor industrielt design i 2007. Hun blev uddannet ved Aalborg Universitet.
Sinja Damkjær har ladet sig inspirere meget af

Varenummer (SKU): 5703387130067 Kategorier: , Tag:

The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint

Le Klint, The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint, Rum

Med en ikonisk designerskabt Rum får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Le Klint The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Rum, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Le Klint The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Rum

Når du skal vælge en Rum, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Rum, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Le Klint The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Le Klint The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint – et stilmæssigt statement

Med en Le Klint The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Rum.

Så vælg med hjertet, og bestil din Le Klint The Bouquet Mega 1 Pendel Hvid – Le Klint i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.