Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI

6.595 DKK

Louis Weisdorf (1932) er en etableret dansk arkitekt og designer. Efter sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1954, arbejdede han med både grafisk, interiør og industrielt design. Han har desuden arbejdet et årti i

Varenummer (SKU): 5710902043061 Kategorier: , Tag:

Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI

Gubi, Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI, Designere

Med en ikonisk designerskabt Designere får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Gubi Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Designere, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Gubi Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Designere

Når du skal vælge en Designere, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Designere, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Gubi Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Gubi Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI – et stilmæssigt statement

Med en Gubi Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Designere.

Så vælg med hjertet, og bestil din Gubi Turbo Pendel Mat Hvid L – GUBI i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.