Tilbud

101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing

Opdag den unikke Moon Gulvlampe fra 101 Copenhagen, designet af Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldal. Den smukke oxiderede messingarm har to lyskilder, der skaber en magisk atmosfære. Den store cirkulære lampeskærm fungerer som en svævende reflektor.

101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing
4.5
101 Copenhagen The Moon Gulvlampe - Gulvlamper Messing - 111105
101 Copenhagen - The Moon Gulvlampe Brass
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: 101 Copenhagen
EAN: 4251501403166
Varenummer (SKU): 1031902137067232 Kategori:

101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing, Gulvlamper

Med en ikonisk designerskabt Gulvlamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Gulvlamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en 101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Gulvlamper

Når du skal vælge en Gulvlamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Gulvlamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som 101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing – et stilmæssigt statement

Med en 101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Gulvlamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din 101 Copenhagen The Moon Gulvlampe Messing i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

4251501403166