Anglepoise Type 80 Væglampe Grå

Lampeforarmningen er samlet med en aluminiumsbelagt forkromet arm, der giver lampen et moderne udtryk. Den justerbare væglampe har en stilfuld sort og grå finish og er ideel til belysning af ethvert rum. Den er udstyret med en E27 pære, så du nemt kan skifte lysstyrke og farvetemperatur. Lampen har en højde på 32 cm og er derfor let at installere. Den er robust og slår til med et elegant design, der vil være et stilfuldt og moderne punkt i ethvert rum. Med Anglepoise Type 80 Væglampe Grå får du et moderne look med et stilfuldt design, der udsender et stærkt lys.

Anglepoise Type 80 Væglampe Grå
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Anglepoise
EAN: 5019644329250
Varenummer (SKU): 1031900196494826 Kategori:

Anglepoise Type 80 Væglampe Grå, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Anglepoise Type 80 Væglampe Grå er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Anglepoise Type 80 Væglampe Grå er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Anglepoise Type 80 Væglampe Grå – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Anglepoise Type 80 Væglampe Grå – et stilmæssigt statement

Med en Anglepoise Type 80 Væglampe Grå fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Anglepoise Type 80 Væglampe Grå i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

5019644329250