Tilbud

Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder

Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder er en professionel væglampe designet af Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina for Artemide. Denne populære Tolomeo-model fungerer både som en praktisk vægspot og en ideel læselampe. Med mulighed for 360 graders rotation af lampehovedet og en variant uden afbryder på vægbeslaget, er denne lampe perfekt til direkte montering på væggen.

Tolomeo Micro Faretto, alu uden afbryd
4.5
Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder
4
Artemide Tolomeo Micro Faretto væglampe
Artemide - Tolomeo MICRO Faretto Væglampe (E14, Uden Afbryder)
4.5
Artemide - Tolomeo MICRO Faretto Væglampe u/Afbryder E14 Alu
4.5
Tolomeo Micro Faretto Væglampe Alu u/afbryder - Artemide
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Artemide
EAN: 8052993016904
Varenummer (SKU): 1031900047357043 Kategori:

Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder, Væglamper

Med en ikonisk designerskabt Væglamper får du ikke bare et flot design, men også en god og superbrugbar løsning på dit belysningsbehov i hverdagen. Samtidig kan du glæde dig over, at du har en kvalitetslampe med flotte former, der holder i mange år, og kan imponere dem, som kommer på besøg. Bestil i dag fra en af vores samarbejdspartnere.

Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder er berømmet for sit flotte design, og fremhæves af kendere som en helt særlig Væglamper, der samtidig fungerer som en helt unik belysningsløsning.

Ved at vælge en designerlampe får du noget, du kan gå og glædes over i hverdagen. Og noget, som der ikke er mange andre i din omgangskreds, der ejer magen til.

Det gør lampen til noget helt specielt, som du med stolthed kan vise frem og få anerkendende blikke på grund af. For en Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder er noget særligt for de fleste.

Sådan vælger du den bedste Væglamper

Når du skal vælge en Væglamper, handler det først og fremmest om at finde en, der passer til det belysningsbehov, du har, der hvor lampen skal sidde.

Dernæst handler det om, enten at finde en Væglamper, der passer ind i din øvrige indretning. Eller der – som Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder – skiller sig ud, og uundgåeligt vil tiltrække sig opmærksomhed, fordi der er tale om en helt unik designerlampe.

Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder – et stilmæssigt statement

Med en Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder fortæller du samtidig dem, som besøger dig, at du går op i smagfuld indretning, elegant og eviggrønt design, og værdsætter det unikke, enestående, og går efter at omgive dig med smukke ting i hverdagen. Også selv om det er noget så dagligdags som en Væglamper.

Så vælg med hjertet, og bestil din Artemide Tolomeo Micro Faretto Væglampe Uden Afbryder i dag fra en af de webshops, som vi samarbejder med.

Yderligere information

EAN

8052993016904